Izvor: RTS, 30.Avg.2023, 22:46

Ђере у трећем колу, наредни ривал Ђоковић

Српски тенисер Ласло Ђере рутински је савладао Француза Уга Гастона 3:0, по сетовима 6:1, 6:2, 6:3 и изборио пласман у треће коло Ју-Ес опена. Наредни ривал Ђереу биће Новак Ђоковић.
Дуел између српског и француског тенисера трајао је само 94 минута, а Ђере >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је успео да избори пласман у трће коло Ју-Ес опена. 

У свим сегментима игре српски тенисер је био доминантан. Ђере је изванредно отворио први сет освојивши пет сетова заредом и на крају смирено је уписао разлику од једног сета на семафору.
У другом сету је једном изгубио сервис, али Гастону у наредном гему није остављао много простора, већ је поене затварао брзим уласком у терен и директном игром. 
До краја меча није било много неизвености, због сигурне игре Ђереа који је одлични сервисима померао противника далеко од основне линије.
У трећем колу Ласло Ђере ће играти против Новака Ђоковића који је савладао Запату Мираљеса.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.