Izvor: RTS, 30.Avg.2023, 11:09

Запата Мираљес: Ђоковић је машина, он је један од најбољих играча у историји

Шпански тенисер Бернабе Запата Мираљес изјавио је да је Србин Новак Ђоковић један од најбољих играча у историји овог спорта.
Запата Мираљес и Ђоковић играће око 20 сати у другом колу Ју-Ес опена.
"Мислим да морам да останем смирен. Немам шта да >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << изгубим када играм против Ђоковића. Покушаћу да останем фокусиран на меч и да искористим своје шансе ако се укажу. Не осећам се нервозно. Ово је за мене само још један меч, још један сусрет у тениској каријери и то је свакако најбитније", рекао је Запата Мираљес, пренео је званични сајт АТП.
Шпански тенисер је истакао да је срећан што ће играти против Ђоковића.
"Он је машина. По мом мишљењу, он је невероватан играч, један од најбољих у историји", додао је Шпанац.
Запата Мираљес је најбољи пласман у каријери имао у мају ове године када је био 37. тенисер света на АТП листи.
"Ове године сам одиграо добре мечеве на шљаци. Мислим да ће меч против Ђоковића да буде другачији, пошто ће бити одигран на тврдом терену. Ове сезоне одиграо сам добре мечеве против Андреја Рубљова у Хамбургу и Данила Медведева у Риму. Међутим, мислим да ће дуел против Ђоковића да буде потпуно другачији", закључио је Запата Мираљес.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.