Izvor: RTS, 27.Avg.2023, 23:28

Дуљај: Било је тешко дићи морал екипе, приче о мојој смени не долазе из Звезде

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је после победе његовог тима над Јавором да је било тешко подићи морал екипе после дебакла у Данској и додао да зна да приче о његовој смени нису пласиране из Црвене звезде.
Фудбалери Партизана савладали >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су на свом терену екипу Јавора из Ивањице 3:1 у оквиру петог кола Суперлиге Србије.

"Било је тешко подићи морал екипе. После онаквог пораза није лако дићи екипу. Рекао сам играчима да је данас најважнија утакмица. Контролисали смо ток, било је лепих момената. Добро смо одиграли, Најважније је да смо после пораза у Данској добили овај меч", рекао је Дуљај.
У појединим медијима су се појавиле приче о евентуалној смени тренера Партизана, али се испоставило да од тога, барем за сада, неће бити ништа, о чему је говорио и Дуљај.
"На мене то стварно не утиче, ја сам миран, радим чистог срца. Само да кажем једну ствар, да се не би правила зла крв. То што је излазило у новинама што се тиче моје смене, то није потекло од Црвене звезде. Ја поштујем све колеге и клубове, мора да буде спортска прича, нема зле крви. Нека пише ко шта хоће, само да будемо мирни да не наседамо на провокације и да се не свађамо између себе, јер нам то није потребно", закључио је тренер Партизана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.