Izvor: RTS, 27.Avg.2023, 18:35

Добрић пред дуел са Порториком: Спремни смо, хемија је од првог дана добра

Кошаркаш Србије Огњен Добрић поручио је пред меч против Порторика да је хемија у екипи од првог дана добра и додао да очекује потпуно другачију утакмицу од пријатељске коју су сутрашњи ривали одиграли пре десетак дана у Београду.
Србија је у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << првом колу била убедљива против Кине, па би нови тријумф обезбедио пласман у наредну фазу такмичења.
"Хемија је од првог дана добра, на томе нисмо ни морали да радимо. Све је кликнуло и све иде како треба", рекао је Добрић новинарима уочи утакмице против Порторика.
"Орлови" су оучи Мундобаскета са сутрашњим противником одиграли пријатељски меч у Београду, кад су славили са 35 поена разлике - 110:75.
"Очекујемо скроз другачију утакмицу у односу на ону у Београду. Мислим да разлика није била реална јер је Порторико далеко боља екипа. Наравно, не умањујем нашу игру и наш квалитет, али мислим да тај тим може боље и да ће дати све од себе да покажу да случајно нису ту", рекао је Добрић и додао да је тим спреман за предстојеће изазове.
"Знамо шта нас чека. Спремни смо за то и физички и психички. Само размишљамо о следећој утакмици. Сви су спремни, једва чекамо да та утакмица почне и да то одрадимо како треба."
Добрић очекује да екипа напредује како буде одмицао шампионат.
"Што се тиче кошаркашких ствари, нормално је да из дана у дан и утакмице у утакмицу изгледамо боље и како првенство буде одмицало, надам се да ћемо бити бољи. У мечу са Порториком се надам да ћемо бити бољи него у мечу са Кином."

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.