Izvor: RTS, 26.Avg.2023, 19:32

Борусија Дортмунд без победе против Бохума, Фрајбург у последњем минуту до три бода

Фудбалери Бохума и Борусије Дортмунд ремизирали су 1:1 у мечу другог кола Бундеслиге. Фрајбург је голом Максимилијана Филипа у 90+6. минуту победио Вердер.
После минималца против Келна у првом колу, Борусија Дортмунд показује још једну слабију партију >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на гостујућем терену.
Бохум је повео голом Кевина Стегера у 13. минуту. Изједначење је донео Донјел Мален у у 56. минуту на асистенцију Јулијана Бранта.
Следећи ривал Дортмунда је новајлија Хајденхајм, Бохум гостује код Аугсбурга.
Фрајбург је славио против Вердера 1:0 у судијској надокнади. Јунак за домаћина био је Максимилијан Филип у шестом минуту додатног времена. Фрајбург је уписао другу победу, Вердер нови пораз.
Волфсбург је на гостовању код Келна тријумфовао 2:1 за другу победу у два кола. Славили су после преокрета. Лука Владшмит је донео предност Келну у 55. минуту. Главна личност ВИлфсбурга на путу до победе био је Јонас Винд са два поготка - први у 62, други у 72. минуту.
У трећем колу Волфсбург игра против Хофенхајма, док Келн гостује код Ајнтрахта у Франкфурту.
Резултати 2. кола Бундеслиге:
Петак
Лајпциг - Штутгарт 5:1
Субота
Хајденхајм - Хофенхајм 2:3
Келн - Волфсбург 1:2
Дармштад - Унион Берлин 1:4
Фрајбург - Бремен 1:0
Бохум - Борусија Дортмунд 1:1
Борусија Менхенгладбах - Бајер Леверкузен 0:3

Недеља
Мајнц - Ајнтрахт Франкфурт
Бајерн - Аугсбург

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.