Izvor: RTS, 26.Avg.2023, 19:05

Богдановић: Свака победа на почетку је важна

Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић изјавио је након утакмице са Кином да је победа на почетку Мундобаскета важна.
Србија је победом над Кином наставила упешну традицију тријумфа на почетку Мундобаскета од осамостаљења. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << На четвртом Светском првенству, остварена је четврта победа у првим утакмицама.

"Важна је свака победа на почетку Светског првенства и задовољан сам тиме да смо пробили лед у другом полувремену. У првом је било доста тешко да се игра. Надам се да ћемо бити припремљенији у наставку турнира. Желимо да играмо боље и да дижемо форму. Судије су пустиле контакт у другом полувремену. Ми смо то искористили, мало на искуство, мало на снагу", истакао је Богдановић.
Филип Петрушев је у једном моменту искренуо скочни зглоб и до краја меча га нисмо видели на паркету.
"Искрено не знам каква је тачно ситуација. Он се и загревао, али није хтео да форсира, мислим да ће бити у реду", констатовао је Богдановић.
Неколико десетина навијача Србије било је у хали како би поздравили кошаркаше Србије и дали им подршку.
"Чули смо навијаче и хвала им много на подршци. Надам се да ћемо се дружити до краја", закључио је Богдановић.
Наредни меч Србија игра у понедељак, 28. августа, против селекције Порторика од 14.00.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.