Izvor: RTS, 26.Avg.2023, 18:59

Дуљај: После срамног пораза је свака утакмица тешка

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је, на конференцији за медије пред утакмицу са екипом Јавора, да је после срамног пораза у Данској свака наредна утакмица тешка.
Фудбалери Партизана у недељу од 19:35 часова дочекују екипу Јавора у утакмици >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << петог кола Суперлиге Србије.
"После срамног пораза, у коме сам и ја учествовао, свака наредна утакмица је тешка, али смо у обавези према људима који ће доћи да нас бодре и онима што су путовали по 30 сати до Данске и натраг за Србију, да се искупимо за тај срамни пораз. Психолошки ће бити тешко, али веурје у моје играче да можемо да изађемо из компликоване ситуације", истакао је Дуљај.
Додаје да не жели да прича против играча и да то није његов манир.
"Сваки проблем и одговорност нека иду на моју адресу. Навијаче не можете да преварите, исто важи за играче. Наравно да њихов глас чујем, а ми морамо да вратимо сваком ко је путвао на то гостовање. Зато сутра мора да се 'погине' на терену. Људи долазе, верују у оно што причамо. Наравно да као тренер сносим одговорност, изгубио сам и ја 0:5, али ћу увек да позивам публику", констатовао је тренер "црно-белих".
Осврнуо се и на питање о осцилацијама у игри екипе у претходних месец дана.
"Мислим да никад оволико појачања није било. Неки су стигли касније, зато што су преговори дуго трајали, зато сам тражио разумевање навијача. Неки нису прошли припреме. Ништа не може преко ноћи. Стојим иза тих играча, тражио сам да дођу, уз дозволу спортског сектора. Потребно је време, међутим, као тренер можете да се браните само резултатима, јер никог не интересује ко је кад дошао", закључио је Дуљај.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.