Izvor: RTS, 24.Avg.2023, 21:01

Игор Дуљај: Жао ми је људи који су дошли да виде ову срамоту

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је да он сноси највећу одговорност за пораз црно-белих од Нордсјеланда у првом мечу плеј-офа за пласман у Лигу конференција.
Нордсјеланд је просто прегазио црно-беле у првој утакмици у Фаруму и >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << практично оставио београдски тим без наде за пролаз у групну фазу такмичења.
"Ја сносим највећу одговорност, јер је 5:0 сраман резултат, без обзира на начин како смо примили голове. Они су имали контролу лопте, али је недопустиво како су тако лако пролазили против наших играча у ситуацијама један на један", рекао је Дуљај за ТВ Арена спорт после меча.
"Имају брзину и играче који могу да промене ритам утакмице. Не желим да тражим алиби... Жао ми је људи који су дошли да виде ову срамоту и људи у Србији, али, видимо се у Београду. У сваком случају", додао је тренер Партизана.
Реванш меч биће одигран 31. августа у Београду.
"Сада имамо јаку утакмицу против Јавора... Слична је ситуација као када смо изгубили од слабијег противника на међународној сцени, али је ово, ипак превелики резултат. Разговараћемо када се буду слегли утисци", закључио је Дуљај.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.