Izvor: RTS, 24.Avg.2023, 14:55

Партизан гост Панатинаикоса на меморијалниом турниру "Павлос Јанакопулос"

Кошаркашки клуб Партизан биће један од гостију Панатиникоса на меморијалном турниру "Павлос Јанакопулос" који се одржава у част легендарног председника "зелених", потврдио је грчки клуб на званичном сајту.
Како је саопштено на сајту грчког клуба, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на турниру који ће бити одржан 23. и 24. септембра у Атини, осим домаћина и Партизана, учествоваће и Ефес и Бајерн. Турнир ће евролигашким клубовима бити једна од последњих провера пред почетак Евролиге, који је заказан за 5. октобар.

Павлос Јанакопулос је био власник Панатинаикоса од 1987. до 2012. године, кад је клуб препустио сину Димитриосу, садашњем власнику. Под вођством Павлоса Јанакопулоса Панатиниакос је оствариовао највеће успехе, кад је освојио шест титула првака Европе, од чега пет са Жељком Обрадовићем на клупи.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.