Izvor: RTS, 23.Avg.2023, 23:45

Брага победила Панатинаикос, Галатасарај у последњим секундама победио Молде

Фудбалери Браге победили су на свом терену екипу Панатинаикоса резултатом 2:1 у првом мечу плеј-офа Лиге шампиона. Галатасарај је у последњим секундама меча дошао до победе у Норвешкој против Молдеа резултатом 3:2. Макаби из Хаифе и Јанг Бојс ремизирали су без голова >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Израелу.
Брага је након победе против ТСЦ-а у двомечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона доспела до плеј-офа, а у првом мечу била је боља од екипе Панатинаикоса.

Голове за Брагу постигли су Абел Руиз у 51. минуту и Алваро Дјало у 73. минуту, док је за Панатинаикос Данијел Манчини постигао погодак у 95. минуту.
Галатасарај су до победе предводили Серђио Оливиера голом у 25. минуту, а затим се четири минута касније и Мауро Икарди уписао међу стрелце.
За Молде прецизни су били Мартин Елингсен у 8. минуту и Кристофер Хауген у 56. минуту. Победу турском тиму донео је Фредерик Митдсјо у 94. минуту утакмице. 
Реванш мечеви плеј-офа за Лигу шампиона биће одиграни 29. августа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.