Izvor: RTS, 22.Avg.2023, 23:10

АЕК несрећно поражен у Антверпену у првом мечу плеј-офа квалификација за Лигу шампиона

Екипа белгијског Ројала из Антвепрена славила је 1:0 на свом терену против АЕК-а у првом дуелу плеј-офа квалификација за Лигу шампиона.
Гости из Атине после епског реванша и проласка даље против Динама из Загреба имали су прилику да забележе победу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на гостујућем терену. Упркос 64 посто у поседу лопте и чак 23 шута ка голу, наспрам седам ривала, нису им фудбалски богови били наклоњени.
Гол за победу Ријала постигао је Винсент Јансен у 16. минуту. Домаћини су успели да издрже са играчем мање, пошто је Јеле Батај у 50. минуту добио директни црвени картон. 
Српски фудбалер Мијат Гаћиновић био је део стартне поставе АЕК-а, на терену је провео 67. минута, па је замењен.
Пољски Раков чије боје бране Милан Рундић и Срђан Плавшић поражен је од Копенхагена 1:0 на свом терену. Несрећни сплет околности кроз аутогол Богдана Раковицана у деветом минуту донео је пораз Ракову и добру прилику Данцима за пролаз.
Ренџерс и ПСВ одиграли су 2:2 у Глазгову.
Реванши ових мечева играју се 30. августа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.