Izvor: RTS, 22.Avg.2023, 21:05

Џејмс Харден кажњен због вређања генералног менаџера

Руководство НБА лиге саопштило да је Џејмс Харден кажњен са 100.000 долара због увреда на рачун председника кошаркашких операција Филаделфије Дерила Морија.
НБА наводи да је Харден кажњен зато што је 14. и 17. августа изнео увреде на рачун појединих >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << челника Филаделфије, који не желе да удовоље захтеву славног кошаркаша да буде трејдован у неки други клуб.

Харден је тада Морија назвао лажовом и јавно затражио да буде прослеђен у други клуб, јер не жели више да игра за Филаделфију.
Харден (33) има уговор са овим клубом до краја наредне сезоне. Он је прошле сезоне просечно постизао 21 поен и имао је 10,7 асистенција и 6,1 скок по утакмици на 58 утакмица за Филаделфију у НБА лиги.
Харден је раније играо за Оклахому, Хјустон и Бруклин.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.