Izvor: RTS, 21.Avg.2023, 16:44

Пешић: Требала нам је утакмица против Бразила

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић истакао је након тријумфа над Бразилом у припремном мечу за Светско првенство да је његовом тиму била потребна утакмица против искусне екипе какав је Бразил.
Кошаркаши Србије победили >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су Бразил 89:85 у последњој припремној утакмици пред Светско првенство.

"Требала нам је једна оваква утакмица против Бразила и искусне и високе спољне играче. То је екипа која је добила Аустралију на њиховом терену. Они су све утакмице до сада добили. Бразил је противник који нам је баш легао. Била је добра провера, мало смо поштедели Богдановића и Милутинова. Они су играли више од осталих на претходним утакмицама. Тренирали су и све је у реду са њима", навео је селектор Пешић.
Србија након Купа солидарности на коме је победила домаћина Кину и селекцију Бразила путује у Манилу где ће играти групну фазу Светског првенства.
"Сутра путујемо за Манилу и имамо још неколико дана да се одморимо и да наравно још на неким детаљима у одбрани и нападу порадимо. Екипа се развија и у добром рапсоложењу путујемо. Много су нам важне прве три утакмице. Најважније је да се добро припремимо и да будемо здрави. Полако се адаптирамо и на временску разлику", навео је селектор Пешић.
Србија ће играти Групи Б против Кине, Порторика и Јужног Судана на Мундобаскету.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.