Izvor: RTS, 20.Avg.2023, 09:13

Меси постао најтрофејнији играч у историји фудбала, Интер освојио Лига куп

Лионел Меси је стигао до 44. трофеја у каријери чиме је постао најтрофејнији играч у историји фудбала. Фудбалери Интера из Мајамија освојили су Лига куп, пошто су у гостима после бољег извођења једанаестераца победили Нешвил укупним резултатом 11:10. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Меч између Интера и Нешвила је после 90 минута завршен без победника, 1:1.

Интер је повео голом Лионела Месија у 23. минуту, Аргентинац је постигао 10. погодак на седмом мечу у дресу клуба из Мајамија.
Домаћи фудбалери су изједначили у 56. минуту голом Фафа Пика.
Фудбалери Интера су од 11 пенала погодили десет, а играчи Нешвила један мање.
У последњој, 11. серији, голман Интера Дрејк Календер је био прецизан са 11 метара, а онда је одбранио пенал противничком чувару мреже Елиоту Панику.
Интер је освојио први трофеј у клупској историји. Меси је стигао до 44. трофеја у каријери чиме је постао најтрофејнији играч у историји фудбала.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.