Izvor: RTS, 19.Avg.2023, 17:19

Мурињо: Матић је тај који мора да каже разлоге за одлазак

Тренер фудбалера Роме Ђозе Мурињо рекао је да је Немања Матић тај који би требало да каже разлоге за одлазак из римског клуба.
На конференцији за медије пред меч Рома - Салернитана, италијански новинари су питали португалског стручњака због чега >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је Матић отишао у француски Рен.

"Мислим да је Немања тај који мора нешто да каже ако жели. Пошто сам чуо речи директора Рена, мислим да ми не би требало ништа више да кажемо. Открио је да преговарају више од месец дана, ту немам шта да кажем", рекао је Мурињо, преносе италијански медији.
Португалац је признао да није очекивао од искусног фудбалера да напути тим из Рима.
"Матићев одлазак је нешто што нисмо очекивали, али Рома је имала моменталан и фантастичан одговор. Немања је прошле године одиграо око 50 утакмица, одличан је играч и био је веома важан за нас. Изгубили смо његовим одласком. Уместо њега су стигли везисти Леандро Паредес и Ренато Санчес. Проблем је ако неко оде и не буде замењен. Стигла су два играча која још нису физички спремна, али ми смо задовољни и ако их вратимо, биће нам од велике помоћи. Не разговарамо сваки дан о онима који су отишли, још увек постоји породица", закључио је Мурињо.
Матић је са Реном недавно потписао уговор на две године.
Португалски стручњак и српски фудбалер сарађивали су у Челсију, Манчестер јунајтеду и Роми.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.