Izvor: RTS, 19.Avg.2023, 12:38

Скариоло: Подешене су нам главе за Светско првенство

Селектор кошаркашке репрезентације Шпаније Серђо Скариоло изјавио је да су свима у националној селекцији главе већ подешене на изазове на Светском првенству.
Шпанија и Доминиканска Република ће вечерас од 22:15 часова у Гранади одмерити снаге >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у припремној утакмици пред Мундобаскет.

"У утакмицу са Доминиканском републиком улазимо са главама подешеним ка Светском првенству, више него ка овој самој утакмици. То није био случај у претходна четири припремна меча. Желимо да тестирамо још неке ствари, да играмо са играчима који стварно желе да играју, и да мање играју они који су мање заинтересовани да играју", истакао је Скариоло, преноси портал Баскетбалл спхере.
Пре овог меча Шпанци су у последњим припремним мечевима прво надиграли Словенију са 99:79, а онда потом поражени од селекције Канаде са 85:80, после продужетка.
Шпанци се у оквиру групе Г Мундобаскета састају са Ираном, Бразилом и Обалом Слоноваче.
Светско првенство је на програму од 25. августа до 10. септембра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.