Izvor: RTS, 19.Avg.2023, 05:03

Звезда домаћин Спартаку у четвртом колу Суперлиге Србије

Фудбалери Црвене звезде дочекују тим Спартака из Суботице у утакмици четвртог кола Суперлиге Србије. Дуел на стадиону „Рајко Митић“ почиње у 20.30, а његов ток можете пратити на нашем порталу.
Актуелни шампион дочекује Спартак из Суботице након >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << што је у прва три кола остварио три убедљиве победе.

Звезда после три одиграна кола има гол разлику 13:1, па су многи посумњали да ће то довести до опуштања играча, али је Барак Бахар у изјавама пред меч нагласио да очекује максимум од свог тима.
На другој страни Спартак је, после пораза од Радника, убедљиво са 3:0 надиграо Железничар из Панчева у прошлом колу на свом терену.
Утакмица Црвене звезде и Спартака на стадиону „Рајко Митић“ почиње у 20.30, а њен ток можете пратити и на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.