Izvor: RTS, 18.Avg.2023, 00:41

Дуљај за РТС: Ништа без навијача, потребна су на појачања, али неко ме не чује

Тренер Партизана Игор Дуљај истакао је промену приступа играча и подршку публике као главне разлоге проласка у плеј-оф квалификација за Лигу конференција.
Партизан је са 2:0 у Хумској изборио 2:2 у двомечу, самим тим продужетке и пенале. Голман Александар >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Јовановић је постао јунак одбарном последњег пенала Сабаха за 5:4 у пенал серији.
"Веома тешко, нарочито после прве утакице кад су људи око нас значи како треба да се игра и шта треба да се ради.Не желим никог да омаловажим. Ово је велика победа играча који су изашли, али не бисмо успели без подршке навијача. Они су нас погурали. Нема еуфорије. реако сам да су нам потербна појачања, неко ме не чује. Тражимо играча ког можемо да убацимо да промени ритам. Велики наклон играчима и стручном штабу. Велики број људи стоји иза мене, дају ми подршку и штит. Без публике ништа", рекао је Игор Дуљај за РТС после меча.
Дуљај је навео да није било промене тактике, него приступа међу играчима.
"Рекао сам да чим изађемо морамо да будемо опасни и играмо висок пресинг. У Азербејџану смо јурили играче, а сада је био пресинг онакав какав и треба да се игра. Нисмо променили тактику, него приступ. Били смо опасни, стварали смо шансе. Веровао сам да ћемо да прођемо, само нисам очекивао да ће бити на пенале", истакао је Дуљај.
На информацију да је наредни ривал дански Нордсјеланд, Дуњај је био кратак и јасан.
"Утакмица против Радничког из Крагујевца нам живот значи", закључио је Дуљај.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.