Izvor: RTS, 16.Avg.2023, 23:39

Новак против Фокине почиње поход на титулу у Синсинатију

Новак Ђоковић против Шпанца Алехандра Давидовича Фокине игра меч другог кола на Мастерсу у Синсинатију. Меч је на програму око 1 сат после поноћи по средњоевропском времену.
Новак Ђоковић није играо у Америци од пораза у финалу Ју-Ес опена 2019. године, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а долазак најбољег тенисера у историји скренуо је пажњу љубитељима тениса у Синсинатију.

Већ на првом Новаковом тренингу стадион је био пун, што показује колико су се Американци ужелели двоструког шампиона турнира у Охају.
Први ривал Ђоковићу у походу на нову титулу је Шпанац Алехандро Давидович Фокина, који је у првом колу био бољи од Аргентинца Ечеверија.
Новак је имао прилику да осети терен у Синсинатију, пошто је играо дубл са Николом Ћаћићем и изгубио у првом колу.
Ђоковић и Фокина до сада су се састајали четири пута, а Новак је остварио три тријумфа - последњи пут ове године на Ролан Гаросу.
Меч двојице тенисера игра се на Централном терену и не би требало да почне пре 1 сат после поноћи по средњоевропском времену.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.