Izvor: RTS, 16.Avg.2023, 16:07

Романо: Митровић на прагу преласка у Ал Хилал

Новинарски инсајдер Фабрицио Романо истиче да је српски фудбалер Александар Митровић на прагу преласка у Ал Хилал из Фулама.
Романо наводи у објави на Твитеру да је Митровић у јулу договорио услове са Ал Хилалом, али се чека одобрење Фулама које >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << би уследило, како истиче, у наредним сатима. Саудијски клуб је наводно послао понуду од 46 милиона милиона фунти.

Ал Хилал је у летњем прелазном року ангажовао Сергеја Милинковић-Савића, Калиду Кулибалија, Рубена Невеша, Малкома, а тренер овог клуба је Португалац Жорж Жезус.
Српски нападач није био у стартној постави Фулама у утакмици првог кола Премијер лиге против Евертона, а ушао је у игру у 58. минуту.
Митровић је у Фуламу од 2018. године, а пре тога је играо за Њукасл, Андерлехт, Партизан и Телеоптик.
Прошле сезоне одиграо је 28 утакмица за Фулам и 15 пута се уписао у листу стрелаца.
За репрезентацију Србије наступио је на 81. мечу и постигао је 52 голова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.