Izvor: RTS, 16.Avg.2023, 09:00

Алкараз се намучио против Томпсона за треће коло Синсинатија

Тренутно први тенисер света Карлос Алкараз савладао је Џордана Томпсона са 2:1 (7:5, 4:6, 6:3) у другом колу турнира из мастерс 1000 серије у Синсинатију. У трећем колу Алкараз ће играти са победником дуела Томија Пола и Игоа Имбера.
За победу над Томпсоном, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << који је на 55. месту светске листе, Алказару је требало два сата и 47 минута игре.

Џордан Томпсон је одлично ушао у меч и чак први освојио брејк за 4:2 али није успео да потврди предност, па је Алкараз успео да начини преокрет и освоји први сет за вођство.
Наставио се равноправан дуел а квалификант из Сиднеја успева да освоји два брејка и обезбеди изједначење у сетовима.
У одлучујућем сету Аустралијанац ипак није успео да одржи максималну концентрацију и Алкараз већ на старту осваја брејк који успева да сачува до коначне победе.
У трећем колу Алкараз ће играти са бољим из дуела Томија Пола и Игоа Имбера.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.