Izvor: RTS, 15.Avg.2023, 23:36

Нејмар: Ал Хилал је прави клуб у право време

Бразилски фудбалер Нејмар изјавио је да је донео праву одлуку да настави каријеру у Ал Хилалу из Саудијске Арабије.
Ал Хилал је саопштио да је Нејмар потписао уговор са овим клубом до јуна 2025. године. Церемонија потписивања уговора одржана је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Паризу.
Финансијски детаљи нису саопштени, али британски и француски медији наводе да ће Ал Хилал да плати обештећење Пари Сен Жермену око 90 милиона евра, док би Нејмар у новом клубу за две године могао да заради са бонусима и до 400 милиона евра. Нејмар је био члан ПСЖ-а од 2017. године.
Бразилски фудбалер је после потписивања уговора изјавио да је после освајања бројних трофеја у Европи одлучио да се окрене новим изазовима.
"Желим да испишем нову историју, а Професионална лига Саудијске Арабије има огромну енергију и квалитетне играче. Ова лига је у великом успону. Ал Хилал је велики клуб са фантастичним навијачима. То је највећи клуб у Азији. Донео сам праву одлуку у право време и потписао сам за прави клуб. Волим да побеђујем и дајем голове, а то планирам да наставим у Ал Хилалу", изјавио је Нејмар, преноси званични сајт клуба.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.