Izvor: RTS, 15.Avg.2023, 21:09

Ђоковић и Ћаћић поражени у првом колу Синсинатија

Српски тенисери Новак Ђоковић и Никола Ћаћић нису успели да се пласирају у осмину финала мастерса у Синсинатију у конкуренцији дублова, пошто су у првом колу поражени од Британца Џејмија Марија и Мајкла Венуса са Новог Зеланда резултатом 6:4, 6:2. Меч је трајао 66 минута. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Британац и Новозеланђанин су у првом сету направили један брејк, што им је било довољно да овај део меча добију резултатом 6:4.
Мари и Венус су у другом сету направили два брејка, а онда су мирно меч привели крају.
Мари и Венус ће у осмини финала играти са Британцем Нилом Скупским и Холанђанином Веслијем Кулхофом, који су били слободни у првом колу.
Ђоковић ће у другом колу у сингл конкуренцији играти са победником меча између Шпанца Алехандра Давидовича Фокине и Томаса Мартина Ечеверија из Аргентине.
Мастерс у Синсинатију игра се за наградни фонд од 6,6 милиона долара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.