Izvor: RTS, 13.Avg.2023, 16:24

Фред потписао уговор са Фенербахчеом

Досадашњи фудбалер Манчестер јунајтеда Бразилац Фред потписао је уговор са Фенербахчеом, саопштио је клуб из Истанбула.
Фред и Фенербахче су договорили четворогодишњу сарадњу уз опцију продужетка уговора на још годину дана.

"Веома сам >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << срећан што сам дошао у највећи турски клуб и клуб са великом историјом. Желим да будем део ове историје. Моји први утисци су веома добри и позитивни. Даћу све од себе да овом клубу донесем све трофеје. Једва чека да обрадујем навијаче Фенербахчеа", рекао је бразилски фудбалер,
Фред је играо за Манчестер јунајтед у претходних пет сезона, а пре тога је наступао за Шахтјор и Интернасионал.
За Манчестер јунајтед прошле сезоне у свим такмичењима одиграо је 56 мечева и постигао шест голова, а за репрезентацију Бразила је наступио на 32 меча.
Уговоре са Фенербахчеом у летњем прелазном року потписали су Рајан Гент, Александер Ђику, Умут Најир, Себастијан Шимански, Душан Тадић, Родриго Бекао, Бартуг Елмаз, Мерт Мулдур и Един Џеко.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.