Izvor: RTS, 12.Avg.2023, 22:15

Пи Џеј Доужер је ново појачање Партизана

Кошаркашки клуб Партизан објавио је да Пи Џеј Доужер нови играч тима.
Некадашњи играч Денвер нагетса, Бостон селтикса и Оклахоме потписао је једногодишњи уговор са Партизаном. 

У новој сезони Доужер ће носити дрес са бројем 35. Након потписивања >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << уговора, кошаркаш је истакао да је о Београду чуо лепе ствари.
"Ово је први пут да напуштам Сједињене Државе и због тога сам у почетку био мало нервозан. Ипак, како сам о граду чуо само лепе ствари, нервоза је веома брзо прерасла у узбуђење. О клубу сам чуо да је најбоље место за игру са најбољим тренером, због чега се веома радујем да ћу играти за такав клуб и таквог тренера", поручио је Доужер.
Амерички кошаркаш може да игра на све ти спољне позиције.
"Позиција коју највише волим је она са које највише могу да помогнем свом тиму. Са великим самопоуздрањем играм на све три позиције и поносан сам због тога", истакао је Доужер.
Некадашњи играч Денвера није крио задовољство што је постао део Партизана и навео је да је публика црно-белих најбоља на свету. 
"Веома сам узбуђен да играм пред навијачима за које сам чуо да су најбољи које кошарка широм света може да понуди. Донећу много страсти и узбуђења у игру нашег тима", рекао је Доужер.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.