Izvor: RTS, 11.Avg.2023, 21:41

Топић двоцифрен у дебију за Мегу

Кошаркаши Меге и други пут су поражени од Универзитета Јужна Калифорнија 71:62 у пријатељској утакмици у склопу припрема за наредну сезону, која је одиграна на Миконосу. У дресу Меге дебитовао је талентовани 18-годишњи плејмејкер Никола Топић, МВП недавно завршеног >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Европског првенства у Нишу.
Екипа Универзитета Јужна Калифорнија боље је почела меч и стекла двоцифрену предност. Мега је у трећој четвртини успела да направи прекорет и поведе са седам поена разлике (45:38), али је амерички тим три минута пре краја поново стекао двоцифрену предност и заслужено славио.
Најефикаснији у редовима Меге био је Урош Плавшић са 19 поена, док је Никола Топић убацио 12.
За тим Јужне Калифорније наступио је син Дениса Родмана, али ни у овом мечу због срчаних проблема које је имао пре неколико недеља није било сина Леброна Џејмса, Бронија.
Мега од 2015. године има традицију одигравања пријатељских утакмица са тимовима из "NCAA" лиге, што и не чуди ако се у обзир узме податак да је Мега клуб са највише драфтованих кошаркаша ван америчког континента.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.