Izvor: RTS, 11.Avg.2023, 21:31

Бахар: Није битан број голова, већ да се спремимо за Лигу шампиона

Тренер Црвене звезде Барак бахар истакао је после победе у Лучанима против Младости 4:1 да је важно играти на високом нивоу због Лиге шампиона.
Звезда је уписала трећи тријумф у прва три кола Суперлиге Србије, сва три убедљива. 
Бахар наводи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да није било лако, иако су постигнута четири гола.
"Важно је да побеђујемо. Била је ово прва утакмица у гостима, играли смо против добре екипе и није било лако, иако смо постигли четири гола", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде.
"Примили смо и један, али добро, већина играча је одиграла квалитетно.Однос и залагање су били на нивоу. Желимо и у наредном колу да одиграмо добро, да наставимо у овом ритму, а то колико ћемо голова постићи је мање важно. Најбитније је да се добро спремимо за Лигу шампиона", истакао је  Бахар.
Звездини фудбалери су имали велику подршку навијача у Лучанима.
"Осећамо се као код куће са оваквим навијачима и са оваквом подршком. Лепо их је видети и желимо да им добрим играма на терену враћамо", поручио је Бахар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.