Izvor: RTS, 11.Avg.2023, 20:11

Милан Борјан гледао меч на стадиону "Рајко Митић"

Вишегодишњи капитен Црвене звезде Милан Борјан присуствовао је утакмици Прве лиге Србије између Графичара и Јединства Уб на помоћном терену стадиона "Рајко Митић".
Човек који је синоним за све Звездине успехе у претходној деценији склоњен је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << из тима због одлуке новог тренера Барака Бахара. Тај потез Израелца је подигао велику буру и дискусију међу навијачима и љубитељима фудбала у нашој земљи.
Репрезентативац Канаде је послат на позајмицу у Слован из Братиславе и, према речима генералног директора клуба Звездана Терзића, наредне сезоне чека га место у управи Црвене звезде.
После меча квалификација за Лигу шампиона у ком је Слован изгубио од Макаби Хаифе 2:1 на свом терену, Борјан се вратио у Београд, где му је дом, и искористио прилику да посети адресу у којој је проживео најлепше моменте у каријери. Био је у публици на мечу Прве лиге Србије између филијале Црвене звезде Графичара и Јединства са Уба.
Меч је окончан победом Графичара 3:0.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.