Izvor: RTS, 10.Avg.2023, 14:58

Пи Џеј Дозијер у преговорима са Партизаном

Амерички кошаркаш Пи Џеј Дозијер у преговорима је са Партизаном и ускоро се очекује озваничење уговора преносе медији.
Доскорашњи кошаркаш Сакраменто кингса има 26 година, висок је 198 центиметара и игра на позицији бека, али може да игра и позиције >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << плејмејкера,а по потреби и на позицији ниског крила.
Американац по стилу игре подсећа на доскорашњег кошаркаша Партизана Дантеа Егзума, па се очекује да у многоме замени овог играча, преноси Моцартспорт.
Потенцијално појачање црно-белих није изабран на драфту 2017. године, али је током летње лиге изборио уговор са Оклахома Сити тандерима у којима није добио адекватну прилику, као ни годину дана касније у Бостон селтиксима.
Најбоље партије пружао је у дресу Денвер нагетса када је био саиграч Николе Јокића, а у сезони 2020/2021 за 22 минута на паркету бележио је скоро осам поена, четири скока и две асистенције.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.