Izvor: RTS, 10.Avg.2023, 13:24

Барак Бахар: Црвена звезда са најбољим тимом иде на искусну Младост

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар изјавио да очекује тежак меч против Младости у трећем колу Суперлиге Србије, али је додао да жели да "црвено-бели" одиграју добру утакмицу у Лучанима.
Утакмица између Младости и Црвене звезде биће одиграна >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у петак од 18.55 часова у Лучанима.

"Биће тешка утакмица, играмо као гости по први пут ове сезоне и то против тима, који има четири освојена бода из прва два кола. У првом мечу су са 10 фудбалера играли 90 минута, и нису изгубили, тако да, очекујем тешку утакмицу, али желимо да наставимо у овом ритму и одиграмо добар меч", рекао је Бахар на конференцији за медије, пренео је званични сајт клуба.
Црвена звезда ће сутра играти без Мирка Иванића и Александра Катаија.
"Нећу моћи да рачунам на Иванића, али већ од следећег меча ће моћи да игра. Катаи се враћа лакшим тренинзима, надам се да ће ускоро почети да ради у пуном режиму", додао је тренер Црвене звезде.
Бахар је навео да је Младост добра и искусна екипа.
"Припрема утакмице изгледа исто, али се адаптирамо на ривала, у зависности од њихових врлина и мана. Младост је добра и искусна екипа, а имају и младе и талентоване играче, уједно су и добри на прекиду, тако да морамо да будемо спремни и победимо. Гледао сам утакмице свих екипа у Суперлиги, морамо, мој стручни штаб и ја, да што боље да научимо тимове у Србији. Посебна пажња је када радимо анализу за меч, тако да знамо све о њима и хоћемо то да покажемо сутра", истакао је тренер "црвено-белих".
Он је најавио да ће сутра играти 11 најбољих фудбалера Црвене звезде.
"Имамо комбинацију младих и искусних играча, али то није битно, не гледам године, већ то да меч почне 11 најбољих играча и да наставимо у том ритму, те да додатно напредујемо. Сви играчи имају успоне и падове у току игре, оно што видим код Стефана Митровића је да се труди, бори и залаже, тако да сам задовољан, али очекујем да сви напредују", закључио је Бахар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.