Izvor: RTS, 09.Avg.2023, 21:34

Кецмановић повео против Хуркача, али је елиминисан са мастерса у Торонту

Српски тенисер Миомир Кецмановић поражен је у другом колу Мастерса у Торонту, пошто га је са 2:1 у сетовима савладао Хуберт Хуркач.
Млади српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да се пласира у треће коло Мастерса у Торонту, пошто је после преокрета >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << поражен од Хуберта Хуркача - 5:7, 6:3, 6:0.
Кецмановић је држао егал у првом сету све до 11. гема, када је направио брејк и у свом сервис гему рутински привео сет крају.
Слично је било и у другом сету, али је овога пута једини брејк направио пољски тенисер и то у осмом гему за 6:3 и изједначење у сетовима.
У трећем делу игре на терену је постојао само један играч. Кецмановић се уморио, али и психички пао па Пољак са 6:0 добија меч и иде у наредно коло.
Следећи противник Хуркаћу биће бољи из дуела између Карлоса Алкараза и Бена Шелтона.
Мастерс у Торонту игра се за наградни фонд од 6,6 милиона долара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.