Izvor: RTS, 07.Avg.2023, 18:43

Рајковић: Све ми се у Мајорки свиђа, нема разлога да идем

Српски голман Предраг Рајковић изјавио је за радио Кадена СЕР да је срећан у Мајорци и да не планира да напушта шпански клуб.
Рајковић је на шпанско острво дошао прошлог лета из француског Ремса.
"Да ли је било понуда за мене овог лета? Ако су >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << неке и стигле, мени нико ништа није рекао. Ја сам овде сасвим срећан, клуб је одличан, квалитет живота је фантастичан, тако да немам ниједан разлог да идем. Прошла сезона је била добра, надам се да ће предстојећа бити најмање иста таква. Радимо на томе да будемо још бољи, да достигнемо што више место на табели", истакао је Рајковић.
Рајковић се током припрема мучио са повредама.
"Имао сам мањи проблем са мишићем, али бићу сто одсто спреман за меч са Лас Палмасом. Наши навијачи су јако добри, страствени, воле фудбал. Свиђа ми се што имамо велику посету, надам се да ће бити пун на свакој утакмици ове сезоне. Ипак, морам да кажем да су навијачи Звезде најбољи на свету, требало би да погледате дерби са Партизаном", закључио је српски голман.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.