Izvor: RTS, 07.Avg.2023, 15:27

Ивица Краљ: Поштујемо противнике, али прво морамо да елиминишемо Сабах

Спортски директор фудбалског клуба Партизан Ивица Краљ изјавио је да "црно-бели" прво морају да елиминишу Сабах у трећем колу квалификација за Лигу конференција, а онда да размишљају о противнику у плеј-офу за пласман у ово такмичење.
Жребом је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << раније данас у Ниону одређено да победник дуела Партизан - Сабах у плеј-офу за пласман у Лигу конференција игра са бољим из меча ФЦСБ (бивша Стеауа) и данског Нордсјеланда.

"Моје мисли су усредсређене пре свега на Баку и Сабах, моје мисли и свих играча. Ако буде све како очекујемо, морам да кажем да је ово боље него да смо играли са Осасуном или неком другом екипом", рекао је Краљ, саопштено је из Партизана.
Фудбалери Партизана у среду путују у Азербејџан где ће дан касније играти против Сабаха. Реванш дуел је на програму 17. августа у Београду.
"Поштујемо противнике, Стеауа је некадашњи првак Европе, Нордсјеланд не познајем добро, али знам да имају добре резултате у последње време. Прво Сабах, па онда све остало", рекао је Краљ.
Мечеви плеј-офа за пласман у Лигу конференција биће одиграни 24. и 31. августа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.