Izvor: RTS, 07.Avg.2023, 12:47

Пешић одредио састав за пут у Атину на Акрополис куп

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић одредио је списак путника на Акрополис куп у Атини. На списку је 14 играча који ће одиграти утакмице са селекцијама домаћина Грчке и Италије.
Акрополис куп ће послужити репрезентацијама >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Србије, Грчке и Италије као припрема за Мундобаскет 2023. који ће од 25. августа до 10. септембра бити одржан у Јапану, Индонезији и Филипинима.

Пут Атине су пошли: Стефан Јовић, Никола Јовић, Богдан Богдановић, Марко Гудурић, Алекса Аврамовић, Вања Маринковић, Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Филип Петрушев, Душан Ристић, Никола Милутинов, Бориша Симанић, Немања Недовић, Алекса Раданов.
У Београду су због опоравка од повреда и породичних обавера остали Ален Смаилагић, Урош Трифуновић, Никола Топић и Душан Беслаћ.
"Орлови" ће први меч одиграти 8. августа са селекцијом домаћина Грчком а дан касније играће са Италијом.
После Акрополис купа, Србија ће 16. августа у "Штарк арени" одиграти припремну утакмицу са Порториком, а након тога путује у Кину, где има заказане утакмице против домаће селекције (ривала и на СП) и Бразила.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.