Izvor: RTS, 06.Avg.2023, 21:16

Бахар: Волимо што побеђујемо, али знам да можемо још боље

Почели смо утакмицу боље него претходну, постигли три гола у првом полувремену, а у наставку игре желели да будемо још бољи, међутим, није то лако, јер је питање победника већ било решено, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар после убедљиве победе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << против Напретка.
Фудбалери Црвене звезде на стадиону "Рајко Митић" савладали су са 4:0 екипу Напретка из Крушевца у утакмици другог кола домаће Суперлиге.
"Морамо да наставимо у овом ритму. Киша је баш падала на почетку меча, после слабије, али терен је сјајан и временски услови нису ништа покварили што се игре тиче. Ипак, сигуран сам да би било више навијача да је време било боље. Захваљујем се свима који су дошли и бодрили нас", истакао је Бахар.
Он се осврнуо и на чињеницу да, за сада, на девет мечева има девет победа као тренер Звезде.
"Желимо још више да радимо како би се подигли на виши ниво, да будемо бољи. Волим што побеђујемо, није лако, али знам да можемо и боље".
Бахар је посебно похвалио Срђана Мијаиловића и голмана Омрија Глазера.
"Видео сам одмах да може да покрије више позиција у тиму и за сада све то добро ради. Срећан сам што га имам. Глазер увек има импресивну интервенцију, две по мечу и то није пуно посла, али је битно да држи континуитет. Сви су оставили добар утисак, добро се понашају и желе да побеђују. Није било лако играти по оваквом времену, али нашли смо решење, пробаћемо да у наредним утакмицама будемо добри и у другим полувременима", поручио је Бахар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.