Izvor: RTS, 06.Avg.2023, 19:43

Чукарички у Крагујевцу бољи од Радничког

Фудбалери Чукаричког савладали су на гостовању екипу Радничког из Крагујевца са 2:1 у утакмици другог кола Суперлиге Србије. ИМТ и Вождовац ремизирали су 2:2 на "крову".
Након ремија са Железничарем у Панчеву Чукарички је успео да стигне до прве победе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у новој сезони. Раднички је са друге стране уписао још један пораз.
Обе екипе су биле изједначене током читавог дела меча, али је тим са Бановог брда имао више среће, па се са три бода враћа у Београд.
Сви голови постигнути су у другом полувремену.
Домаћа екипа је била бољи ривал у првих 45 минута игре, али није успела да предност остварену на терену пребаци и на семафор.
Чукарички је повео у 57. минуту голом Дочића, домаћин је изједначио пет минута касније голом Жофрија Шинедуа, да би Немања Тошић у 67. минуту поставио коначних 1:2 на мечу.
У наредном колу Чукарички дочекује Јавор, док ће Раднички у Бачкој Тополи снаге одерити са екипом ТСЦ-а.
Реми Вождовца и ИМТ-а ИМТ и Вождовац ремизирали су на крову "Стадиона" у Заплањској 2:2.
Екипе ће и реванш меч у другој полусезони одиграти на истом месту, јер ће ИМТ током сезоне користити такође овај стадион за своје мечеве.
Први до вођства стигли су фудбалери Вождовца у 49' минуту голом Јоцића.
Гости су изједначили четири минута касније, а гол поравнања постигао је Лука Луковић. Глишић је у 74. минуту донео предност домаћој екипи, али је Бурмаз већ у 77. донео изједначење Вождовцу.
ИМТ у наредном колу гостује екипи Новог Пазара, док ће Вождовац дочекати Радник из Сурдулице. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.