Izvor: RTS, 06.Avg.2023, 14:09

Осимен одбио понуду да настави каријеру у Ал Хилалу

Нападач Наполија и репрезентативац Нигерије Виктор Осимен одбио је понуду Ал Хилала из Саудијске Арабије по којој би недељно зарађивао нешто више од милион евра, преносе италијански медији.
Осимен је одлучио да без обзира на бројне понуде из >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Европе и Саудијске Арабије настави каријеру у Наполију са којим је прошле сезоне освојио титулу у Серији А.

Италијански медији подсећају да су челници Наполија као и нигеријски фудбалер раније више пута нагласили да је будућност Осимена везана са италијански клуб.
Нигеријски фудбалер има уговор са Наполијем до јуна 2025. године. Такође, наводи се да се Осимен претходних дана са својим менаџерима састао са председником клуба из Напуља Аурелијом де Лаурентисом, а главна тема разговора била је клаузула у уговору о висини обештећења за нигеријског репрезентативца. Наполи тражи да обештећење износи 150 милиона евра, а Осимен и његови менаџери 40 милиона евра мање.
Осимен је прошле сезоне био најбољи стрелац у Серији А са 26 голова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.