Izvor: RTS, 06.Avg.2023, 12:11

Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић дочекан овацијама у Јапану

Више од 57.000 навијача овацијама је синоћ поздравило селектора Србије Драгана Стојковића Пиксија на Националном стадиону у Токију уочи меча 22. кола јапанске Џеј лиге против Нигате, саопштио је ФСС.
Почетак утакмице је био посвећен Пиксију који >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << се и на друштвеним мрежама захвалио на лепом дочеку који је прокоментарисао и за Фудбалски савез Србије.

"Тешко је препричати, може се само доживети, ма неописиво, то је таква част и привилегија због које могу само да будем захвалан и вечно почаствован", укратко је препричао Стојковић како је дочекан у Токију.
Стојковић, који је легенда у Јапану, појавио се уочи меча између Нагоје и Нигате (1:0), поводом 30 година од оснивања Џеј лиге. Утакмица је била посвећена Стојковићу, који је на овом сусрету извео почетни ударац.
Утакмици је присуствовало више од 57.000 навијача, а оборен је и рекорд у броју продатих улазница на првенственом мечу у Јапану.
"Многи су хтели и покушали да добију фотографију, потпис, али и то је била привилегија само за одабране - 100 ВИП улазница за које је морало да се издвоји неколико хиљада евра омогућили су присуство специјалној зони где су са селектором Стојковићем имали могућност да се сликају, размене по неку реч и добију успомену за сва времена", наводи се на званичном сајту ФСС.
Стојковић (58) је играо за Нагоју од 1994. до 2001. године, а био је тренер овог клуба од 2008. до 2013.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.