Izvor: RTS, 05.Avg.2023, 18:05

Расмус Хејлунд званично нови фудбалер Манчестер јунајтеда

Дански фудбалер Расмус Хејлунд званично је ново појачање Манчестер јунајтеда, објавио је клуб на званичном сајту.
Дански нападач је са новим клубом потписао уговор до лета 2028. године, док је Аталанти на име обештећења уплаћено 74 милиона евра, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << плус девет милиона кроз бонусе.
"Изузетно сам узбуђен због ове прилике да сан претворим у стварност. Одлучан сам да узвратим за веру коју је клуб показао у мене. Још сам у раној фази каријере, али знам да сам спреман да направим овај корак и играм са овом групом играча светске класе", истакао је Хејлунд.
Позив Тен Хага је однео превагу констатује млади нападач.
"Када сам разговарао са менаджером знао сам да ће ово бити савршено окружење за мој развој. Уживам у прилици да радим са једним од најбољих тренера на свету. Под његовим вођством и подршком знам да ћу бити способан да постигнем велике ствари, заједно са својим саиграчима и у овом посебном клубу", закључио је Данац.
 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.