Izvor: RTS, 05.Avg.2023, 08:53

Елзан Бибић уз нови рекорд победио на митингу у Берну

Српски атлетичар Елзан Бибић победио је на митингу у Берну у трци на 1.500 метара и са временом 3:34,20 поставио нови државни рекорд у овој дисциплини. Прослављени српски рекордер је оборио досадашњи рекорд легендарног Драгана Здравковића од пре 40 година. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Бибић је кроз циљ прошао испред Швајцарца Тома Елмера и Британца Џорџа Милса, а постигнутим резултатом је уједно поставио рекорд митинга у Берну и оборио досадашњи државни рекорд.

Млади, 24-годишњи Новопазарац је за 65 стотинки поправио резултат Здравковић који је својевремено постигао на митингу у Прагу.
Елзан Бибић је тако наставио низ одличних резултата у овој сезони, а на овогодишњем Европском дворанском првенству у Истанбулу освојио је бронзану медаљу у трци на 3.000 метара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.