Izvor: RTS, 04.Avg.2023, 13:58

Обнова сезонских улазница за утакмице Црвене звезде могућа до 15. августа

Фудбалски клуб Црвена звезда обавестио је данас путем званичног сајта прошлогодишње власнике сезонских улазница да ће обнова истих бити доступна најкасније до 15. августа.
Како је саопштено на сајту клуба, навијачи који још увек нису обновили >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << сезонске карте и обезбедили место на Маракани за предстојећу сезону, то могу учинити онлајн путем уз попуст од 1.000 динара, али и у Сервису за чланство стадиона "Рајко Митић".
Такође, приликом куповине на лицу места, присталице клуба које желе да плате картицом и попуне онлајн формулар, стичу право на 1.000 динара ниже цене. Из клуба подсећају да "Премијум" сезонска карта укључује све утакмице групне фазе Лиге шампиона, Купа Србије и домаћег првенства.
Резервације места прошлогодишњих сезонаца ће важити до 15. августа, а затим ће бити поништене. После тог датума клуб неће моћи да гарантује доступност идентичног места, с обзиром да влада велико интересовање за "Премијум" сезонске карте.
Додаје се да купце "Премијум" сезонске очекују специјалне погодности у току сезоне, као што је обезбеђено место на европским пријатељским утакмицама, али и посебне цене за обнову наредне сезоне.
Цене премијум сезонских улазница су следеће: Север: Нова - 15.500 динара. Обнова - 10.500. Исток: Нова - 26.000. Обнова - 17.000. Запад: Нова - 31.000. Обнова - 20.500. Трибина Синиша Михајловић: Нова - 76.000. Обнова - 34.000.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.