Izvor: RTS, 04.Avg.2023, 13:00

Ђере против Тима за пласман у финале Кицбила

Ласло Ђере игра против Доминика Тима полуфинални меч на АТП турниру у Кицбилу. Српски тенисер налази се у одличној форми, пошто је прошле седмице играо фианле у Хамбургу, али то ће морати да докаже против миљеника домаће публике у Аустрији. Меч је на програму око >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 16.00 часова, а кретање резултата можете пратити на нашем порталу.
Ласло Ђере се налази у одличној форми, па ће после финала у Хамбургу, где је поражен од Зверева, играти и полуфинале у аустријском Кицбилу.
Српски тенисер није изгубио сет на турниру, али ће у полуфиналу имати тежак задатак пошто ће на другој страни мреже стајати некадашњи гренд слем шампион и трећепласирани на АТП листи Доминик Тим.
Тим ће имати и подршку домаћих навијача, али Ђере игра врхуснки тенис на турниру у којем у три меча није изгубио ни сет.
У првом полуфиналном дуелу, који се игра од 13.00 часова, састају се два Аргентинца - Томас Мартин Ечевери и Себастијен Баез.
Дуел Ђереа и Тима на програму је после тог меча, а кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.