Izvor: RTS, 02.Avg.2023, 22:58

Украјински судија оптужио колеге за подмићивање

Украјински судија Микола Амбросовоптужио је своје колеге да су покушали да га подмите да у финалу Еврокупа 2021. године између Уникса и Монака суди у корист руске екипе.
Украјински судија Микола Амбросов који је био члан судијске екипе која је судила >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << финале Еврокупа између Уникса и Монака оптужио је колеге да су покушали да га подмите са 10.000 евра.
Према речима Амбросова, неколико дана пре утакмице, украјински судија Борис Рижик му је "шифровано” рекао да му нуди поменуту суму да одлуке доноси у корист Уникса, а у то је био укључен и грчки судија Илијас Коромилас. 
Амбросов је, према његовим изјавама, одбио понуду и није пристао да разговара са самим Коромиласом, истичући чињеницу да победа Монака 86-83 на мечу доказује да није подмићен.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.