Izvor: RTS, 02.Avg.2023, 21:50

Батак: Очекујемо победу против Апоел-а

Тренер фудбалера Војводине Радослав Батак изјавио је да сви у клубу очекују победу пред реванш утакмицу другог кола квалификација за Лигу конференција против Апоел-а.
Војводина ће у четвртак од 20 часова угостити Апоел у реваншу другог кола квалификација >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за Лигу конференција и покушаће да надокнади минус из првог меча који је окончан победом кипарске екипе резултатом 2:1.
"Очекујемо победу. Сад да ли ће то бити са једним голом разлике, па да идемо на продужетке и пенале или са два, мање је важно. На тренингу ћемо још да увежбамо неке ствари и сутра ћемо да изађемо спремни", рекао је тренер Војводине и додао:
"Уверени смо да ћемо уз подршку наших навијача и управе, која нам је на оснивачкој Скупштини Спортског друштва дала ветар у леђа направити успех. Председник Збијлић је рекао да верује у пролаз. Слажем се са њим, надам се да ће бити леп фудбласки спектакл и да ћемо да искористимо ситуације које нисмо у првом мечу", истакао је Батак.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.