Izvor: RTS, 02.Avg.2023, 18:05

Ђере се пласирао у четвртфинале турнира у Кицбилу

Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у четвртфинале турнира у Кицбилу, пошто је победио Бразилца Тијага Сибута Вајлда са 2:0 (7:6 (7:5), 6:2) у осмини финала.
Меч је трајао један сат и 36 минута. Током првог сета оба тенисера су сигурно сервирала и без много >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << мука освајали своје сервис гемове.
Сет се решио у тај-брејку у ком је мало боље сервирао Ђере и тако дошао до предности од 1:0 у сетовима. У другом сету Ђере је брзо дошао до брејка већ у другом гему.
У наставку бразилски тенисер је у два гема имао по брејк лопту, које није искорисито. Са друге стране српски тенисер је до краја сета сигурно сервирао и тако дошао до победе.
У четвртфиналу Ђере ће се борити са Аргентинцем Педром Каћином.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.