Izvor: RTS, 02.Avg.2023, 11:24

Канадски кошаркаш Џамал Мари због повреде неизвестан за СП

Играч Денвера Џамал Мари могао би због повреде да пропусти предстојеће Светско првенство, изјавио је генерални менаџер Кошаркашког савеза Канаде Роуан Барет, преноси Баскетњуз.
Мари је прошле сезоне са екипом Денвера освојио титулу у НБА лиги. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Он је прошле сезоне постизао 20 поена и имао је четири скока и 6,2 асистенције по утакмици.

Репрезентативци Канаде се почели припреме за Мундобаскет, а најбољи играч ове селекције је неизвестан са СП, које ће бити одржано од 25. августа до 10. септембра у Јапану, Индонезији и Филипинима.
Мари је био на тренингу са саиграчима из канадске репрезентације, а Барет је истакао да ће медицински тим донети коначну одлуку.
"Мари је дошао на припреме после веома дуге сезоне и повреде које је имао. Мислим да морамо да будемо опрезни и да паметно реагујемо. Он је веома уморан, морамо да радимо са нашим медицинским тимом и на крају да донесемо исправну одлуку за Марија. Он жели да игра за Канаду на СП, жели да буде са нама, али ће медицински тим ускоро да донесе коначну одлуку", истакао је Барет за канадски Ти-Ес-Ен (ТСН).
Канада ће на СП играти у групи Х са Летонијом, Либаном и Француском.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.