Izvor: RTS, 02.Avg.2023, 10:25

Ћави потврдио да Дембеле наставља играчку каријеру у Пари Сен Жермену

Тренер Барселоне Ћави Ернандез потврдио је да ће француски фудбалер Осман Дембеле да настави играчку каријеру у Пари Сен Жермену.
Ћави Ернандез је истакао да му се није допала одлука Дембелеа да напусти Барселону.

"Разговарао сам са >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Дембелеом. Саопштио ми је да жели да напусти Барселону. Добио је понуду Пари Сен Жермена на коју не можемо да одговоримо. Велика штета, јер је Дембеле добро третиран у Барселони. Разочаран сам његовом одлуком", изјавио је Ћави за званични сајт Барселоне.
Дембеле (26) има уговор са Барселоном до 30. јуна 2024. године. Он је члан каталонског клуба од 2017. године, а прошле сезоне је за Барселону постигао осам голова на 35 утакмица.
Барселона је јутрос у Лас Вегасу у припремном мечу победила Милан 1:0. Ово је био трећи припремни меч каталонског клуба. Барселона је у првом дуелу поражена од Арсенала (3:5), а потом је победила Реал (3:0).
"Одиграли смо најбољи меч на овој турнеји. Нисмо имали добар меч против Арсенала, победили смо Реал, а сада смо видели сјајну Барселону", додао је тренер Барселоне и истакао да Френк Кеси није играо због повреде.
Барселона ће наредни пријатељски меч одиграти осмог августа са Тотенхемом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.