Izvor: RTS, 01.Avg.2023, 22:10

Пораз младих кошаркашица Србије пред осмину финала

Младе кошаркашице Србије поражене од Чешке 93:61 у утакмици последњег трећег кола Групе А Европског првенства у Литванији.
После победа над Израелом и Португалијом у прва два кола, српске кошаркашице су се у ситуацији сигурног проласка опустиле >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и дозволиле убедљив пораз.
 Најефикасније у саставу Србије биле су Анђела Маројевић са 14, односно Невена Росић и Јована Спасовски са по седам поена. Превагу на тасу Чешке донеле су Елска Кубицкова са 18, Елиска Брејцова са 14 и Луцие Церелова са 12 поена..
Србија је и поред пораза првопласирана у Групи А и у осмини финала укрстиће се са домаћином Литванијом, посдњим тимом Групе Б.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.