Izvor: RTS, 01.Avg.2023, 21:44

Првенац Душана Тадића за Фенербахче

 Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић постигао је први гол за Фенербахче од доласка у турски клуб, у победи 4:0 против Зимбруа у реванш мечу другог кола квалификација за Лигу конференција. 
Тадић је био стрелац првог гола на мечу, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у 48. минуту. Белгијанац Миши Батшуаји је постигао два гола, у 57. и 59. минуту, а коначан резултат поставио је Исмаел Јуксек у 77. минуту. 
 И пре данашњег меча знало се да ће Фенербахче у треће коло квалификација за Лигу конференција, на мегдан победнику дуела Диферданж (Луксембург) - Марибор (Словенија) пошто је у првом мечу у Истанбулу било чак 5:0. 
Данашњи резултати реванш мечева другог кола квалификација за Лигу конференција:
Валмиера - Тре Пења 7:0 (први меч 3:0)
Балзан - Неман Грондо 0:0 (први меч 0:2)
Есперанж - ТНС 3:2 (први меч 1:1)
Партизани - Ескаладес 4:1 (први меч 0:1)
21:00 Будућнсот - Струга (први меч 0:1) 
 
 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.