Izvor: RTS, 31.Jul.2023, 18:03

Драговић: Капитенска трака Звезде је част и привилегија

Фудбалер Црвене звезде Александар Драговић изјавио је да је капитенска трака "црвено-белих" част и привилегија и позвао навијаче да на време обезбеде Премијум сезонске карте.
Црвена звезда је синоћ у првом колу Суперлиге Србије на свом терену >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << победила Војводину резултатом 5:0.
"Црвена звезда је много порасла у односу на прошлу годину, доста тога се променило, међутим и даље нам највише значи подршка са трибина. Навијачи су наш 12. играч, увек стоје иза нас и хвала им на томе. Када играмо на пуној Маракани, осећамо да можемо да се носимо и са најјачим противницима. Због тога сам се заједно са још неколико саиграча укључио у кампању за Премијум сезонске карте, а ускоро ћете сазнати и о чему је реч", истакао је Драговић за званични сајт клуба.
Он ће са капитенском траком на руци предводити "црвено-беле" у наредним изазовима.
"Капитенска трака Црвене звезде је част и привилегија, али морам да напоменем да ми је најбитнија екипа. Ради се о сјајној групи момака, који заједно са истим циљем излазе на терен, а то је да прикажу добру игру и забележе победу, драго ми је што сам део овог тима", рекао је Драговић.
Драговић је навео да Црвена звезда може да оствари добар резултат у Лиги шампиона.
"Играмо одлично, феноменално изгледамо на терену. Мислим да можемо да остваримо добар резултат у ЛШ, али морамо да идемо из утакмице у утакмицу, размишљамо само о нашој игри и дајемо максимум, како бисмо наше навијаче учинили срећним. Имамо потенцијал да прођемо групу, али је рано говорити сада о томе, очекују нас мечеви у првенству, као и жреб за најквалитетније европско такмичење, које сви са нестрпљењем исчекујемо", додао је капитен Црвене звезде.
Драговић је изјавио да се сјајно уклопио у систем рада новог шефа стручног штаба Барака Бахара.
"Сарадња са Бахаром изгледа одлично, верујем да се то види и на терену. Прија нам овај стил игре, који укључује висок пресинг, што говоре и резултати. Надам се да ћемо наставити да дајемо максимум и постижемо што више голова за наше навијаче. Можемо много да напредујемо, бићемо још бољи и снажнији, зато позивам звездаше да обезбеде Премијум сезонске карте и уживају у утакмицама током целе године", закључио је Драговић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.